El camí ramader a La Garriga

Avui sortim a descobrir l’entorn natural de La Garriga. L’itinerari, en algun tram antic camí ramader, ens ofereix un mosaic de boscos i conreus, tot travessant oliverars. Esplèndides vistes sobre els Cingles de Bertí i el massís del Montseny.  I no marxarem sense visitar la vil·la romana de Can Terrers.


Durada
2h.30' aprox. (inclou parades)
Dificultat
mitjana
Lloc
La Garriga (Vallès Oriental)
Accessible
no
Transport públic
Observacions
  • cal portar calçat còmode per caminar
  • facilitarem informació d'aparcament, transport públic...
  • admissió animals de companyia: consultar
  • codi sortida: B005
Preu
tarifa general: 8€
​tarifa reduïda: 6,5€ (6-12 anys / +65 anys)
grups: consultar


PLACES LIMITADES - cal reserva prèvia

Més informació: 677 822 167 / info@avuisortim.cat

adults
 
nens (fins a 12 anys)
* He llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el consentiment exprés per al tractament de les meves dades per part de l'entitat.
Declaro haver llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el meu consentiment per a l'enviament de newsletter informatives, així com material comercial, promocional i/o publicitari per e-mail.
Autoritzo a Eulàlia Martinez Porcell per a la captació i posterior difusió d'imatges de les sortides a la pàgina web, xarxes socials (Facebook, Instagram, etc.), a revistes, publicacions, exposicions o a qualsevol altre medi per part de l'entitat autoritzada. Tot això de conformitat amb la Llei Orgànica 1/1982, de Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge, amb relació a allò establert a la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.677 822 167


Catalunya