Hostalric: passejant pel Vescomtat de Cabrera

Voleu passejar-vos per un dels dominis del Vescomtat de Cabrera? Veniu a descobrir les muralles, les places i les torres medievals d'Hostalric. Travessarem alguns dels portals d'aquesta vila i, fent un tomb, arribarem a les hortes medievals. Un emocionant itinerari amb un final sorprenent: brindarem junts des d’un mirador excepcional, la Domus Sent Soví. Hi faltaràs?


Durada
3h aprox. (inclou parades)
Dificultat
baixa
Lloc
Hostalric (La Selva)
Accessible
no
Transport públic
Observacions
  • cal portar calçat còmode per caminar
  • facilitarem informació d'aparcament, transport públic...
  • admissió animals de companyia: consultar
  • codi sortida: B006
Preu


** consultar preu, que inclou accés al recinte medieval + guia local+ brindis

PLACES LIMITADES - cal reserva prèvia

Més informació: 677 822 167 / info@avuisortim.cat

adults
 
nens (fins a 12 anys)
* He llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el consentiment exprés per al tractament de les meves dades per part de l'entitat.
Declaro haver llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el meu consentiment per a l'enviament de newsletter informatives, així com material comercial, promocional i/o publicitari per e-mail.
Autoritzo a Eulàlia Martinez Porcell per a la captació i posterior difusió d'imatges de les sortides a la pàgina web, xarxes socials (Facebook, Instagram, etc.), a revistes, publicacions, exposicions o a qualsevol altre medi per part de l'entitat autoritzada. Tot això de conformitat amb la Llei Orgànica 1/1982, de Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge, amb relació a allò establert a la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.677 822 167


Catalunya